#

Ковалівський "Колос" зіграв у нічию з лідером чемпіонату (ФОТО)

13.12.2020 15:39
Ковалівський "Колос" зіграв у нічию з лідером чемпіонату (ФОТО)

Екватор Чемпіонату України виявився дуже драматичним, адже лідер турнірної таблиці в надскладному матчі проти ковалівського клубу зумів витиснути тільки нічию  

Як повідомляє "Моя Київщина" з посиланням на "Спорт.ua", ковалівський "Колос" був близьким до того, щоб відібрати очки в лідера чемпіонату.

Перша можливість відкрити рахунок в матчі у "Динамо" була на екваторі першого тайму, коли Супряга перед порожніми воротами замикав простріл Миколенка з лівого флангу. Але якимось чином молодий форвард примудрився не влучити у ворота.

А нападник "Колоса" Євген Селезньов у першому таймі запам'ятався не стільки гостротою біля воріт суперника, як стрибком у ноги Миколи Шапаренка біля центральної лінії. Арбітр Ігор Пасхал мав усі підстави для вилучення, але покарав Селезньова лише жовтою карткою. На щастя, "динамівець" зміг продовжити гру.

Початок другого тайму для лідера чемпіонату вийшов гірше не придумаєш. Спочатку Миколенко привіз пенальті за відмашку проти Селезньова. Останній успішно виконав пенальті, відкривши рахунок в матчі. А потім Шепелєв грубо зіграв проти Чорноморця на чужій половині поля, а після перегляду VAR арбітр показав динамівцю червону картку. Це рішення не сподобалося наставнику киян: Луческу покинув технічну зону і вибіг на поле, але, як не дивно, не був вилучений.

У більшості "Колос" грав недовго: уже через 15 хвилин Максименко здійснив фол останньої надії проти Вербича, за що побачив перед собою червоний колір. Не встигли гості оговтатися, як на табло був відновлений статус-кво. Цього разу вже Селезньов сфолив у власному штрафному майданчику проти Миколенка, за що рефері вказав на точку. Циганков зумів впевнено реалізувати пенальті.

На цьому "біло-сині" не зупинилися і побігли забивати переможний гол. Це вдалося зробити тому ж Циганкову. Волинець відбив кілька ударів на лінії воріт, але нападнику вдалося все-таки відправити м'яч у сітку. Здавалося, що це фінальна розв'язка, але буквально наступна атака знову зрівняла рахунок. Миколенко перетворився на антигероя зустрічі: після удару Антюха м'яч влучив у ногу Віталія і після рикошету опинився під ближньою штангою.

"Динамо" з усіх сил намагалося вирвати перемогу і мало ще кілька можливостей забити, але Волинець не дозволив команді Луческу взяти три очки.


Читати "Моя Київщина" у Facebook