#

Ковзанка замість посадкової смуги: літаки розвертаються назад

11.12.2020 08:20
Ковзанка замість посадкової смуги: літаки розвертаються назад
Фото з мережі інтернет

Стало відомо, що у зв'язку зі складними погодними умовами в Міжнародному аеропорту "Бориспіль" деякі рейси здійснили посадку в резервних аеропортах або прийняли рішення повернутись в аеропорти вильоту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з посиланням на сторінку Міжнародного аеропорту "Бориспіль" у Facebook.

Учора увечері зробили посадку в  резервних аеропортах або прийняли рішення повернутись в аеропорти вильоту такі рейси: Белавіа - BRU845, LOT - LOT7KU,  Windrose - WRC 114, WRC 104, WRC 164, WRC124.

Рішення чи скористатись резервним аеропортом і змінити запланований маршрут приймали виключно командири повітряних суден.

Увечері працівники аеропорту постійно здійснювали обробку перону, руліжних доріжок та злітно-посадкової смуги. Задіяно 15 одиниць техніки для забезпечення умов зльоту та посадки.

Просимо враховувати можливі зміни в розкладі рейсів. Перевірити інформацію можна на онлайн табло аеропорту та онлайн табло на сайті авіакомпанії, – пишуть на сторінці аеропорту "Бориспіль".

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" прикордонники викрили громадянина Туреччини, який намагався незаконно ввезти до країни лікарські засоби на суму понад 800 тис грн

Читати "Моя Київщина" у Facebook