#

Кожен громадянин України може отримати психологічну допомогу

06.03.2022 19:00
Кожен громадянин України може отримати психологічну допомогу
Фото з мережі Інтернет

Для українців, які страждають від наслідків збройної агресії Росії, нині цілодобово працює безкоштовна інтернет-платформа психологічної допомоги "Розкажи мені"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу Офісу Президента України.

Зазначимо, що проєкт реалізується за підтримки Офісу Президента України, Міністерства охорони здоров’я та Інституту когнітивного моделювання.

Кожен громадянин України, який відчуває тривогу, панічні атаки, має ознаки депресії, може залишити заявку на платформі "Розкажи мені". Для отримання допомоги потрібно коротко описати свій запит і надіслати заявку через сайт.

У повідомленні йдеться:

Модератори платформи підберуть фахівця, і він якнайшвидше зв'яжеться з вами. Консультації проводяться безкоштовно в режимі онлайн. 

Крім того, команда Інституту когнітивного моделювання у співпраці з кафедрою медичної психології, психосоматичної медицини та психотерапії Національного медичного університету імені Богомольця та фахівцями проекту «Друг» розробила бот психологічної допомоги. Він стане в пригоді у перші години після травматичної події. Також бот містить рекомендації щодо збереження психологічного здоров'я.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський під час відеозвернення заявив, що російські окупанти заздалегідь планували бомбардувати мирні міста України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram