#

Кожен із них вартий любові й тепла: в Ірпені шукають дім для тварин із притулку

26.02.2021 13:00
Кожен із них вартий любові й тепла: в Ірпені шукають дім для тварин із притулку
Фото з мережі інтернет

У місті Ірпінь сайт 04597.com.ua і Товариство "Відважних" організували благодійний зоозахисний проєкт "Хочу додому"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням  на "ITV".

На сайті організатори створили спеціальний розділ, де можна обрати собі домашнього улюбленця. Розповідають, що всі котики та песики стерилізовані, прищеплені та привчені до людей.

Історія кожного з них унікальна, як і їхні відбитки носиків. Якщо ви готові подарувати комусь із них дім, можна познайомитися ближче. Телефонуйте за номером, вказаним під фото тваринки, та домовляйтесь про зустріч. Якщо ви живете далеко від Ірпеня, вам допоможуть організувати транспортування, – зазначає видання.

На сайті також повідомляють, що кожен може допомогти у покращенні умов перебування тварин в Ірпінському центрі адопції тварин. Зоозахисники кажуть, що можна придбати для них їжу, медикаменти, засоби гігієни, або перерахувати кошти на карту "Приватбанку" №4149 4393 1881 3353 (Євгенія Мельник, керівниця Служби захисту і лікування тварин).

"Хочу додому" – це шанс отримати власний дім для наших собачок та котиків! Не будьте байдужими, важлива будь-яка допомога та підтримка! – закликають ініціатори проєкту.

Нагадаємо, що у місті Ірпінь, біля місцевого ринку, невідомі люди у формі без розпізнавальних знаків розливали отруту для собак.

Читати "Моя Київщина" у Facebook