#

Крадіжка електрощитової в ірпінському будинку залишила всіх мешканців без світла

27.01.2023 12:53
Крадіжка електрощитової в ірпінському будинку залишила всіх мешканців без світла
Фото з місця подій

Днями невідомі особи виламали двері до електрощитової багатоквартирного будинку в Ірпені на вулиці А. Антонова, 4Б та викрали обладнання, що забезпечувало дім живленням електроенергії

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "КП "Управління житлово-комунального господарства "Ірпінь" у Facebook.

Зазначається, що ніхто з мешканців будинку не звернув увагу на підозрілі звуки з приміщення, де розташована електрощитова. Тож 68 квартир залишилися без освітлення та без можливості альтернативного обігріву.

Попри наявну заборгованість мешканців будинку за послуги з управління перед підприємством в сумі близько 150 000 грн, керівництво вирішило вжити всіх заходів, щоб відновити електроживлення будинку.

Комунальники просять всіх мешканців багатоквартирних будинків бути пильними та в разі виявлення підозрілих осіб біля технічних приміщень або дивних звуків, повідомляти диспетчера підприємства або представників поліції.

В УЖКГ "Ірпінь" наголошують:

Оскільки Ви є співвласниками будинку, то маєте подбати про зберігання майна Вашого будинку, так як від цього залежить добробут всіх мешканців.

Нагадаємо, що нещодавно волонтери повезли на фронт 40 пар теплих шкарпеток, які були сплетені ірпінськими майстринями.



Читати "Моя Київщина" у Telegram