#

Кращі спортсмени Київщини отримали стипендії

17.09.2021 20:55
Кращі спортсмени Київщини отримали стипендії
Фото з місця події

До Дня фізичної культури та спорту голова Київської обласної ради Наталія Гунько вручила нагороди та сертифікати на стипендії кращим спортсменам і тренерам Київської області

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОР.

Під час звернення до присутніх очільниця облради зазначила, що завдяки підтримці депутатського корпусу Київської обласної ради затвердили обласну програму розвитку фізичної культури і спорту "Київщина спортивна", яка передбачає фінансування з обласного бюджету на суму понад 150 мільйонів гривень у 2021 році. Також в рамках цієї програми передбачена виплата стипендій найкращим спортсменам Київщини на загальну суму 750 тисяч гривень з обласного бюджету.

Наталія Гунько сказала:

Нині ми спільно із облдержадміністрацією реалізовуємо проекти з розвитку спортивної інфраструктури Київщини. Ми хочемо, щоб у наших талановитих спортсменів були найкращі умови для тренувань.

Також вона додала, що саме спортивні досягнення примножують славу нашої держави у всьому світі. Завдяки перемогам спортсменів лунає державний гімн на міжнародній арені, а прапор піднімається над світовими спортивними аренами.

Нагадаємо, що команда волейболісток Київського обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту стали чемпіонами Всесвітніх учнівських спортивних ігор.

Читати "Моя Київщина" у Telegram