#

Кривава ДТП поблизу Броварів: легковик виїхав на зустрічну і потрапив під вантажівку (ФОТО)

28.11.2018 06:56
Кривава ДТП поблизу Броварів: легковик виїхав на зустрічну і потрапив під вантажівку (ФОТО)

Вчора, 27 листопада, на Броварській окружній зіткнулися вантажівка Mercedes і Hyundai Accent, водій останнього загинув на місці події

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Інформатор", аварія трапилася близько 17 години вечора.

За словами водія КамАЗа з Молдавії, він їхав в сторону Києва по Броварській окружній. У якийсь момент йому на зустріч вилетів легковик.

Hyundai з'явився перед фурою в декількох метрах і чоловік нічого не встиг зробити. Так як удар припав на водійську сторону, тягач повернуло і він виїхав на протилежну сторону дороги. Також вантажівка виштовхала в кювет і Accent.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Як розповіли поліцейські, в момент зіткнення у легковика був відкритий капот. З чим це пов'язано – невідомо. Найімовірніше, через обмеження видимості водій Hyundai вилетів на зустрічну смугу. Після аварії фура перекрила рух в сторону Броварів.

Нагадаємо, що вчора у Броварах водій автомобіля Ford не впорався з керуванням і врізався у стовп, від машини залишилися лише уламки.

На жаль, від отриманих травм драйвер Accent помер на місці. Щоб дістати тіло загиблого чоловіка на місце виїжджали рятувальники. Також на ДТП працювали медики, слідчо-оперативна група і патрульні. Через аварію на трасі утворився затор. Подробиці інциденту встановлюються.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: