#

Купівля місць у списках "слуг": Дубінський хоче відкрити справу щодо чоловіка нардепа Скороход

10.08.2020 08:30
Купівля місць у списках "слуг": Дубінський хоче відкрити справу щодо чоловіка нардепа Скороход
Олександр Дубінський

Нардеп Олександр Дубінський звернувся до очільника поліції Київщини Андрія Нєбитова, щоб він допитав Олесія Алякіна, який раніше підозрювався в шахрайстві

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на  канал "Dubinsky.pro" у Telegram.

Стривожений сьогоднішньою публікацією моєї колеги по парламенту, вигнаної зі "Слуг народу" і примкнула до групи "За Майбутнє" Анни Скороход, - пише нардеп.

Далі він розповідає, що Скороход написала, що хтось звертався до її чоловіка Олексія Алякіна, і просив у борг 20 000 доларів для покупки місця в раді одній з ОТГ Київської області за квотою партії "Слуги народу".

Як відповідальний політик, і куратор виборчого списку в Київській області - я зобов'язаний відреагувати на цю заяву народного депутата так само, як і на недавню історію з мером Узина Гринчук, який також за гроші намагався купити місце в списку "Слуг народу", але замість цього виявився фігурантом кримінальної справи за моєю заявою в пацполіцію,- говорить Дубінський.

Далі він зазначає, що з метою запобігання дій, спрямованих на просування незаконних інтересів, а також з метою недопущення протиправного втручання в діяльність політичної партії "Слуга народу", керуючись положеннями ст. 16, ст. 17 ЗУ "Про статус народного депутата України", він звертається до начальника Головного управління Національної поліції в Київській області Андрія Нєбитова  з вимогою допитати пана Алякіна, раніше підозрювався в шахрайстві, встановити причетних до пропозиції неправомірної винагороди осіб, і внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості по фактом підготовлюваного злочину, про який обізнаний пан Алякін.

Користуючись можливістю, під час допиту поліція може також з'ясувати місцеперебування подарункової книги про Маргарет Тетчер, яку пан Алякін при мені вкрав з кондитерської "Калина" Михайла Бродського, - наголошує на кінець нардеп.

Нагадаємо, що небайдужі жителі міста Біла Церква з'ясували, яка мета депутата Київської облради Олександра Поляруша.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: