#

Кварталівець намагається "відмазати" в.о. мера Українки Кучер (ФОТО, ВІДЕО)

18.04.2020 08:06
Кварталівець намагається "відмазати" в.о. мера Українки Кучер (ФОТО, ВІДЕО)
Тетяна Кучер

Стало відомо, що суд у справі виконуючої обов'язки мера Українки Тетяни Кучер відбувається таємно, завдяки втручанню учасника "95 кварталу"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Володимира Тимофійчука у Facebook.

Ще 15 квітня представники Управління стратегічних розслідувань в Київській області біля приміщення Української міськради затримали Тетяну Кучер, однак жінку доправили до Миронівської ЦРЛ у зв'язку із станом здоров'я. Варто зауважити, що в.о мера Українки затримали за вчинення злочину, передбаченого статтею 191 ККУ - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Однак, виявилося, що жінка отруїлася рибою і в неї піднялася температура 37.2, тому її доправили до Миронівської центральної районної лікарні. Усі необхідні слідчі дії перенесли. Журналіст переконаний, що такому розвитку подій посприяв "дрібний копач піску" Олексій Онуфрієнко, відомий під прізвиськом "Пика".

"За моєю інформацією, місцевий кримінал використовує цей час на ведення торгів з представниками СБУ та намагається відмазати Кучер від кримінальної відповідальності", - пояснює журналіст.

За словами чоловіка, "договорняк навколо затримання в.о. міського голови Українки Тетяни Кучер підтверджується!". Слід сказати, що судове засідання з обрання запобіжного заходу жінці проводять таємно вже другий день, адже ні місце події, ні особа суді невідомі. Володимир Тимофійчук говорить, що це стало можливим завдяки втручанню у справу учасника "95 квартал"  Міки Фаталова, близького друга Олексія Онуфрієнка. 

"Скоріше за все Кучер спробують відпустити додому", - припускає журналіст.

Нагадаємо, що виконувачка обов'язків міського голови Українки Тетяна Кучер та її помічник Леван Дарсанія не з'явилися на виклик до прокуратури.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: