#

Лави "Бойового Братерства України" поповнилися новими бійцями

24.11.2023 12:30
Лави "Бойового Братерства України" поповнилися новими бійцями
Фото з місця події

Учора, 23 листопада, у центральному штабі ББУ у Києві відбулось принесення клятви на вірність Україні та "Бойовому Братерству"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту "Бойове Братерство України" у Facebook.

До спілки доєдналися семеро високомотивованих воїнів, а саме до Київського братерського полку Броварського куреню, вступили: Володимир Дзюба, Олег Євтушенко, Роман Ісакієв, Олександр Крук, Тарас Савченко, Констянтин Головащенко та Ігор Валебний.

Наша спільна мета – не дати Україні зникнути. Як і фізично – частина наших воїнів ББУ захищають кордони держави на передовій, так і морально – у душах кожного українця. Власне у другій частині, саме завдяки нашим проєктам Україна продовжує жити. Це і "Національно-патріотичне виховання" молоді, і "Батьківське серце" – шана кожного загиблого Героя та їх дітей, "Толока", "Капеланство" та інші. Кожний з наших побратимів працює над нашим спільним майбутнім в українській Україні

– звернувся до новобранців президент спілки Павло Жебрівський.

"Бойове Братерство" нагадує, що вступити до лав організації може кожний українець, який готовий працювати на благо нашої країни.

Нагадаємо, що 5 питань: командир "Бойового Братерства України" Валерій Судика розповів про об’єднання ветеранів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook