#

Легкоатлети Київщини потрапили до списку номінантів на звання "Дивовижна завзятість року" (ФОТО)

20.01.2021 16:10
Легкоатлети Київщини потрапили до списку номінантів на звання "Дивовижна завзятість року" (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Легкоатлетки Київщини Аліна Шух, Людмила Оляновська та Дарина Михайлова потрапили до списку номінантів на звання "Дивовижна завзятість року" у конкурсі Gathletics Awards 2020

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

"Жорстка Атлетика" та мережа спортивних магазинів Decathlon Ukraine оголошують старт вже традиційного конкурсу Gathletics Awards 2020 із визначення найкращих атлетів року в чотирьох карколомних номінаціях.

Як і завжди, ми разом із вами цілий рік пильнували і вболівали за українських «жорсткоатлетів», які наполегливо йдуть до мети, не бояться викликів і не зупиняються на досягнутому, за тими, хто є взірцем і мотиватором для інших, – повідомляє "Жорстка атлетика".

Голосування триватиме до 23:59 23-ого січня 2021 року. Переможців та найактивніших уболівальників чекають подарунки від Decathlon Ukraine. Крім того, передбачена особлива номінація та спеціальний приз від редакції ЖА для атлета, який досягнув особливих висот у 2020 році.

Дарина Михайлова – цей сезон змусив багатьох неодноразово змінювати змагальні плани. Коли мова йде про марафон і один єдиний старт, питання стоїть особливо гостро. А коли їх ще й скасовують один за одним. Однак Дарині у 2020-ому вдалося прорватися на найкрутіший марафон планети, увірватися у топ-10 та оновити особистий рекорд – 2:27:29. Словом, марафонська завзятість у найкращому вигляді.

Аліна Шух – ім’я людини, яка знає свою справу і непохитно робить її, торує собі шлях до мети, незважаючи на жодні обставини та розмови. Доказом тому у 2020 році стали перемоги на ЧУ, чемпіонаті АБАФ, Кубку України і переконливий PB – у розмірі 6386 балів.

Людмила Оляновська – подвійне завоювання національного титулу в спортивній ходьбі на 20 кілометрів (ЧУ та зимовий ЧУ), подвійне виконання нормативу на Токіо.

Нагадаємо, що у Білій Церкві в рамках регулярного чемпіонату УХЛ "Білий Барс" приймав київський "Сокіл".


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: