#

Лідер будівельного ринку Борисполя Шалімов – за Порошенка

13.03.2019 15:09
Лідер будівельного ринку Борисполя Шалімов – за Порошенка
Ігор Шалімов

Голова правління крупної будівельної компанії Борисполя заявив про підтримку кандидатури Петра Порошенка на виборах Президента України 2019 року

Про це він заявив 12 березня 2019 року під час зустрічі громади міста Борисполя з Віталієм Яремою – довіреною особою кандидата в Президенти України Петра Порошенка.

"Завдячуючи Петру Олексійовичу Порошенку на Київщині мир, на нашому підприємстві не базуються терористи і прихильники "руского міра", не вказують, що нам робити", - заявив Ігор Шалімов.

Як зазначили присутні на зустрічі здивовані містяни, мер міста Анатолій Федорчук теж був присутній у залі міської ради, де відбувалась зустріч, але не виступав та свою підтримку кандидату Порошенку публічно не висловив.

Довідково:

Ігор Шалімов є депутатом Бориспільської міської ради від політичної партії "Наш край". Він є головою правління приватного акціонерного товариство "Бориспільський комбінат будівельних матеріалів".

Його батько Володимир Шалімов також є депутатом Бориспільської міської ради від політичної партії "Наш край". Очолює підприємство "Агробудмеханізація", яке було створене у 1989 році. За цей період воно розширило свої горизонти діяльності та об’єми робіт. Дочірні підприємства компанії – ДП "Агробуд", ПрАТ "ПМК-508", ПрАТ "Бориспільський комбінат будівельних матеріалів", ТОВ "Енергія-плюс ЛТД".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: