#

Лікувальні та соціальні заклади Таращі отримають гуманітарну допомогу

04.08.2021 14:00
Лікувальні та соціальні заклади Таращі отримають гуманітарну допомогу
Фото з місця події

Найближчим часом лікувальні заклади та заклади соціального спрямування Таращанської міської територіальної громади отримають гуманітарну допомогу з Франції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на слова голови Таращанської міської ради, представника партії "Наш край" Михайла Кривошеєва. 

Чоловік зазначив, що чи не найбільшою проблемою стало саме розмитнення вантажу:

Власне, вантаж надійшов у громаду ще близько чотирьох місяців тому, однак, саме його розмитнення стало чи не найбільшою проблемою. Проте спільними зусиллями нам вдалося розмитнити вантаж, і допомога врешті надійде за адресами.

Серед товарів вантажу – багатофункціональні ліжка з електроприводом, тумбочки, велосипеди, матраци, інвалідні візочки, побутова техніка, меблі та засоби гігієни.

Гуманітарна допомога з такими необхідними засобами надійшла із Франції завдяки тісній співпраці голови Таращанської міської ради з громадськими організаціями та  міжнародними партнерами. 

Михайло Кривошеєв подякував усім, хто долучився до доброї справи, та наголосив, що співпраця з міжнародними організаціями буде продовжуватися:

Вся допомога є неоціненною та корисною. Ми дуже вдячні за внесок громадської організації "Салим" та міжнародним партнерам, які зробили цю допомогу можливою. У такій співпраці ми вбачаємо хороші перспективи. Це лише перша сходинка, такі поставки будуть здійснюватися регулярно.

Нагадаємо, що у місті Тараща 14-річну дівчину побила група дівчат, справу вже розслідує поліція.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: