#

Ліквідація борделів: на Бориспільщині викрили угрупування сутенерок (ФОТО, ВІДЕО)

08.08.2023 09:00
Ліквідація борделів: на Бориспільщині викрили угрупування сутенерок (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця подій

Злочинне угруповання сутенерок викрила поліція Київщини на Бориспільщині

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис поліції Київщини.

Вартість секс-послуг становила 3,5-5 тисяч гривень за годину та 18-20 тисяч гривень за добу. Половину доходу працівниці віддавали сутенеркам

Організувала незаконний бізнес 38-річна мешканка Бориспільщини. Жінка залучила двох поплічниць віком 22 та 31 років. Зловмисниці контролювали підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру.

Сутенерки підбирали дівчат привабливої зовнішності для зайняття проституцією, розміщували рекламу на Інтернет-ресурсах про надання послуг інтимного характеру, спілкувалися з клієнтами, організовували зустрічі та вели чорну бухгалтерію бізнесу. 

Правоохоронці провели 10 санкціонованих обшуків та вилучили понад 300 тисяч гривень, близько 64 тисяч доларів та майже 4 тисячі євро, а також ноутбуки, флешнакопичувачі, на яких містилася порнографія, мобільні телефони, банківські картки, зошити з чорновими записами, засоби контрацепції, лубриканти та інші речові докази. 

На компʼютерній техніці поліцейські виявили фото та відео порнографічного характеру.

Викрили злочинну діяльність працівники управління міграційної поліції за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури. 

Слідчі повідомили зловмисницям про підозру за фактом сутенерства та втягування осіб в проституцію [ч.2 ст. 303 ККУ]. Фігуранткам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що п'ятьом особам на Київщині повідомили про підозру в сутенерстві.


Читати "Моя Київщина" у Telegram