#

Літаки, солома і децентралізація: з’їзд "Аграрної партії" відбувся в аеропорту

21.04.2018 15:00
Літаки, солома і децентралізація: з’їзд "Аграрної партії" відбувся в аеропорту

Сьогодні в аеропорту "Бориспіль" відбувся форум депутатів місцевих рад, в якому взяли участь світові та вітчизняні експерти, політики, депутати місцевих рад з усіх регіонів України

Про це повідомляє кореспондент порталу "Моя Київщина".  

На заході обговорювалися проблеми розвитку України як на місцевому, так і на загальноукраїнському рівнях. З'їзд проходив у терміналі "F" міжнародного аеропорту "Бориспіль". Делегатів зустрічав великий партійний банер з тюками соломи, які символізують наближеність до української землі.

Обговорення стосувалося трьох тем: децентралізація та система державного управління країни; роль України в світовому розподілі ринку праці та товарів; політика безпеки та міжнародні виклики перед Україною.

Основне питання, яке виділили делегати - питання децентралізації. На їхню думку, усі реформи в країні потрібно починати зі зміни територіального устрою. Голова Київського обласного осередку партії Олег Корбан зазначив, що тільки дві великі партії серйозно займаються питанням децентралізації.

"Наразі існує лише дві потужні партії, що мають серйозний підхід. Одна з них Аграрна. Нас всі не те що побоюються, нас всі бояться", - сказав він.

У форумі взяли участь близько 1800 учасників. Більшість - депутати місцевих рад від Аграрної партії, а також фахівці експертних центрів США, ВБ, Польщі, Литви, українські та світові політики та громадські активісти.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: