#

Логістична компанія з-під Києва успішно займається міжнародними перевезеннями

17.07.2020 10:15
Логістична компанія з-під Києва успішно займається міжнародними перевезеннями
Фото з мережі Інтернет

Компанія "CLG LOGISTIC", один із офісів якої знаходиться у Софіївській Борщагівці, більше двох років займається міжнародними перевезеннями та митним оформленням вантажів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина", ТОВ "СЛГ УКРАЇНА" залишається надійним діловим партнером для багатьох підприємств, які співпрацюють з іноземними компаніями.

На офіційному сайті компанії зазначено, що її професійний сервіс охоплює широку географію країн світу і включає в себе всі можливі типи транспортування партій будь-якого обсягу, властивостей і габаритів. Також на оновленому сайті є можливість провести онлайн розрахунок вартості перевезення вантажу, лише вказавши його габарити, а також пункти відправки та отримання. Окрім того, можна замовити дзвінок фахівця компанії, який надасть фахову консультацію.

Завдяки використанню високоефективної системи логістики та суб'єктивної координації в окремих регіонах, СLG скорочує терміни доставки і забезпечує збереження вантажів на всіх етапах перевезення. Надається повний комплекс послуг: страхування, складська обробка, митне оформлення, сертифікація, - йдеться на сайті "CLG LOGISTIC".

Також зазначається, що універсальний сервіс компанії СLG спрямований на створення найбільш вигідних комерційних пропозицій, в основі яких лежить скорочення загальної вартості доставки за рахунок застосування сучасних схем міжнародних перевезень вантажів. Компанія активно впроваджує і удосконалює принципи мультимодальних і контейнерних перевезень, які забезпечують уніфікацію і зниження ціни навіть для малих партій вантажів. Варто зазначити, що офіційними партнерами компанії виступають "АТБ", "Stihl","Omega", "Vodafone", "Таврия В" та "Isad".

Читати "Моя Київщина" у Telegram