#

Львівське сміття "відвідало" Бориспільщину

09.07.2020 08:57
Львівське сміття "відвідало" Бориспільщину
Фото з мережі Інтернет

Фахівець Держекоінспекції Сергій Волков повідомив, що побутові відходи та різне сміття зі Львова тривалий час возили до села Щасливе Бориспільського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Укрінформ".

Зауважимо, що про це свавілля знали місцевий сільський голова та комунальне підприємство. Ба більше, звезення сміття до Щасливого відбувалося за їхньою згодою.

Коли відходів вже назбиралося цілі гори, комунальне підприємство не придумало нічого кращого, як розкопати давно рекультивоване звалище відходів і зарити туди нове львівське сміття, - повідомив Волков.

За його словами, це призвело до збитків у місцевого комунального підприємства на 200 млн грн. Наразі справу передано до СБУ.

Нагадаємо, що львівське сміття здійснило чималу "мандрівку" Київщиною. Наприклад, у квітні цього року група активістів затримала вантажівку, яка везла львівське сміття на Тетіївський полігон. Також львівське сміття не один раз звозили до баришівського стихійного сміттєзвалища, а в місті Сквира гори побутових відходів, які привезли зі Львова, навіть загорілися

Читати "Моя Київщина" у Telegram