#

Майбутнє за молоддю: Василь Володін зустрівся з молодіжною радою при КОДА

16.08.2020 12:25
Майбутнє за молоддю: Василь Володін зустрівся з молодіжною радою при КОДА
Фото з місця події

Учора, 15 серпня, очільник Київської ОДА Василь Володін разом з представниками молодіжних громадських організацій обговорили питання молодіжної політики та план роботи на майбутнє

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку " Київська обласна державна адміністрація" у Facebook.

Зазначимо, що в обговоренні брали участь не тільки голова Київської ОДА та представники молодіжних організацій, а й профільний заступник Дмитро Назаренко та представники ради.

Основна тема розмови стосувалася планів роботи молодіжної ради на найближчі пів року та наступний рік. Через реорганізацію департаментів та управлінь облдержадміністрації виникли організаційні зміни.

Як голова Київщини з впевненістю кажу, що ми підтримаємо всі ваші ініціативи, бо переконаний, за молоддю - майбутнє. Вона має приходити зі сформованими навичками керування  державою, розумінням прагнень людей та бажанням працювати задля їхнього комфорту та безпечного життя, – зазначив Василь Володін.

Присутні розглянули питання розвитку мережі молодіжних центрів на Київщині. Презентували голові Київської ОДА роботу однієї з молодіжних громадських організацій, що активно працює в м. Переяслав Київської області.

Нагадаємо, що 11 серпня голова Київської облдержадміністрації Василь Володін в урочистій обстановці вручив державні нагороди найкращим працівникам та волонтерам.

Читати "Моя Київщина" у Facebook