#

Майже 26 тисяч жителів Київщини вакцинувалися проти COVID-19

26.04.2021 13:03
Майже 26 тисяч жителів Київщини вакцинувалися проти COVID-19
Фото з мережі Інтернет

Станом на 26 квітня на Київщині отримали першу дозу вакцини від коронавірусу 25 496 жителів

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслуюку Київської ОДА, це розповів очільник Київської облдержадміністрації Василь Володін.

Василь Володін зауважив наступне:

На Київщині триває вакцинальна кампанія проти COVID-19. Уже понад 25 тисяч наших жителів вакцинувались. Мобільні бригади з імунізації працюють щоденно, без вихідних. Завдяки цьому наша область займає високі показники серед інших регіонів країни.

Також він уточнив, що отримані партії вакцини AstraZeneca/Covishield на Київщині використали повністю. Щеплення нею зробили 21 599 жителів.

Натомість наразі область має в наявності вакцини CoronaVac/Sinovac Biotec і Сomirnaty/Pfizer-BioNTech.

Першу використовують для щеплення маломобільних груп населення та їх опікунів, а також працівників освіти, які будуть залучені до проведення ЗНО. Другу – для працівників і мешканців психоневрологічних інтернатів. Відтак першу дозу вакцини CoronaVac/Sinovac вже отримали 2253 осіб, а Сomirnaty/Pfizer-BioNTech – 1644 осіб.

Нагадаємо, що за даними обласного лабораторного центру за минулу добу, 25 квітня, захворювання на коронавірус виявили в 307 жителів Київщини.

Читати "Моя Київщина" у Telegram