#

Майже 87% медиків Київщини вакцинували проти COVID-19

22.09.2021 19:51
Майже 87% медиків Київщини вакцинували проти COVID-19
Фото з мережі Інтернет

На Київщині від коронавірусу імунізувались 86,8% медиків, йдеться про 32 061 людину, яка працює в медзакладах регіону

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу КОДА.

Очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін зазначив, що кожний житель Київщини може щепитись від коронавірусу. Вакцини є в наявності від різних виробників. Тож закликаю наших людей цією можливістю скористатись, щоб уберегти своє здоров’я.

Особливу увагу звертаємо на тих, хто знаходиться у підвищеній зоні ризику, – це вчителі та медики. Вони щодня контактують з великою кількістю осіб, тож мають бути захищеними, – акцентував Василь Володін.

Із загальної кількості вакцинованих медпрацівників 70% уже отримали по два щеплення. Кампанія з імунізації продовжується.

Серед лідерів – три заклади охорони здоров’я. 100% колективу вже вакцинувалось у Ірпінському міському та Ковалівському центрах первинної медико-санітарної допомоги. А у Яготинському центрі первинної медико-санітарної допомоги щеплення отримали 99% працівників.

Нагадаємо, що відзавтра, 23 вересня, заклади освіти у жовтій зоні працюватимуть в очному режимі за умови, якщо 80% працівників матимуть COVID-сертифікати.

Читати "Моя Київщина" у Telegram