#

Майже 90% українців були задіяні у волонтерстві або робили пожертви (ІНФОГРАФІКА)

10.04.2024 15:29
Майже 90% українців були задіяні у волонтерстві або робили пожертви (ІНФОГРАФІКА)
Фото з мережі інтернет

Майже 90% українців брали участь у волонтерських проєктах або жертвували гроші та речі для тих чи інших потреб

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на опитування компанії "Active Group".

На запитання "Чи є серед ваших знайомих волонтери?" третина респондентів (33,4%) відповіли, що є і багато, 49,2% – є, але не багато, 12,6% – немає. Не визначилися з відповіддю 4,8% опитаних. Такі дані соціологічного дослідження, проведеного компанією "Active Group" 23 березня 2024 р. за допомогою онлайн-панелі "SunFlower Sociology".

Відповідаючи на запитання "У якій формі ви брали участь у волонтерських проєктах?" 4,6% опитаних відповіли, що організовували проєкти як керівник/координатоp, 22,3% –  долучалися як виконавці певних робіт у проєкті, 24,9% – жертвували речі, 37% – жертвували гроші. Не долучалися до волонтерських проєктів 11,1% респондентів. Щодо запитання "Чи можуть волонтери замінити деякі функції державної / місцевої  влади?", то 55,2% і 60% українців відповідно вважають, що так, зможуть. 

Повну презентацію із результатами дослідження можна завантажити за посиланням.

Нагадаємо, що працівники ДБР за рішенням суду передали в управління Національного агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) понад 23 млн гривень з рахунків компаній, кінцевими власниками яких є росіяни.




Читати "Моя Київщина" у Telegram