#

Майже сотню п'яних водії "спіймали" поліцейські на Київщині (ФОТО)

14.05.2018 15:56
Майже сотню п'яних водії "спіймали" поліцейські на Київщині (ФОТО)

Минулого тижня, з 7 по 13 травня, на території Київської області правоохоронці виявили та відсторонили від керування 97 водіїв, які керували транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку Управління превентивної діяльності ГУ НП Нацполіції у Київській області у Facebook.

Також у відомстві повідомили, що в Іпені поліцейські зупинили нетверезого водія мопеда без документів. 

Група реагування патрульної поліції міста Ірпінь задокументували випадок керування двоколісним транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та без посвідчення водія.

Зокрема повідомляється, що 13 травня о 23:40, під час патрулювання вулиці Садової у місті Ірпінь, поліцейські помітили мопед з донецькою реєстрацією. Його зупинили.

При перевірці виявилося, що за кермом перебував 27-річний житель міста Енергодар з явними ознаками алкогольного сп’яніння. Молодий чоловік не мав документів на право керування, а проходити медосвідування відмовився.

В присутності двох свідків поліцейські склали на правопорушника постанову за ч.2 ст. 126 (керування транспортним засобом особою, яка не має права керування) і адмінпротокол за ч.1. ст. 130 КУпАП (керування у стані алкогольного сп’яніння) та відсторонили від керування.

Шановні водії, пам'ятайте, що алкоголь та кермо – не сумісні.

Читати "Моя Київщина" у Facebook