#

Макарівщина має власного чемпіона України з футболу (ФОТО)

21.07.2021 18:15
Макарівщина має власного чемпіона України з футболу (ФОТО)
Максим Альчинський

Макарівчанин Максим Альчинський став чемпіоном України з футболу у віковій категорії U-16

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "МакарівДіловий".

Максим Альчинський народився 20 липня 2005 року в Макарові. Грою Максим почав захоплюватися з самого дитинства, а перші футбольні кроки почав робити у віці шести років.

Переломним для Максима став 2018 рік. На той час макарівська команда поступово розпадалася, а до Макарова завітав селекціонер із Дніпропетровського Вищого училища фізичної культури. У віці тринадцяти років Максим потрапив до складу команди ДВУФК (Дніпро).

Тріумфальним для Максима Альчинського став третій сезон у складі ДВУФК. Його команда брала участь у Еліт-лізі ДЮФЛ U-16, в якій були зібрані 24 найсильніші команди України.  ДВУФК вийшли до півфіналу, в якому мінімально переграли "УФК-Карпати". А у фіналі на команду з Дніпра очікували юнаки іменитого київського "Динамо", яких вони перемогли.

Максим, граючи за команду з Дніпра, не забуває і про рідний край: під час літнього міжсезоння минулого року він провів сім матчів в Об’єднаному чемпіонаті у складі королівської команди "Юніор-Прайд", а цього року, вже у статусі чемпіона України, приєднався до СК "Юніор", за який встиг зіграти три матчі.

Нагадаємо, що мешканця селища Липівка затримали поліцейські за те, що він на підпитку влаштував дебош у відділенні поліції.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: