#

Макарівська громада підписала Меморандум з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні

06.03.2024 16:47
Макарівська громада підписала Меморандум з Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні
Фото з місця події

Вчора, 5 березня, було підписано Меморандум про взаєморозуміння та взаємодію між Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Макарівською громадою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Макарівського голови Вадима Токаря. 

Цей Меморандум є важливим кроком у співпраці з ЮНІСЕФ, який допоможе забезпечити доступ до якісних соціальних, медичних, освітніх та інших необхідних послуг у сфері захисту дітей. Під час заходу також відбулася презентація "Плану дій ЮНІСЕФ для Київської області", який окреслює пріоритетні напрямки роботи ЮНІСЕФ на найближчі роки. Представлено також "Національний план відновлення і плани відновлення громад у контексті децентралізації", які описують стратегію відновлення України після війни.

У Макарівській громаді вже протягом двох років діє безпечний та затишний простір - точка СПІЛЬНО від ЮНІСЕФ, де дітки мають доступ до освітніх заходів та корисного дозвілля.

Нагадаємо, що завдяки співпраці з програмою "U-LEAD з Європою" в межах ініціативи "Відновлення місцевих шкіл задля стійкості" Макарівська громада отримала новий шкільний автобус.

Читати "Моя Київщина" у Facebook