#

Макарівський центр первинної медицини невдовзі розпочнуть відбудовувати

30.05.2022 15:20
Макарівський центр первинної медицини невдовзі розпочнуть відбудовувати
Фото з місця події

Сьогодні, 30 травня, було підписано Меморандум щодо співпраці з відбудови Макарівського центру первинної медико-санітарної допомоги, який постраждав під час бойових дій

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на канал голови Київська ОВА Олексія Кулеби у Telegram.

У дописі розповідається, що під час бойових дій на Київщині російські військові пошкодили та зруйнували велику кількість об’єктів соціальної інфраструктури, серед яких 80 медичних закладів. Два з них – зруйновані повністю. Це Макарівський центр первинної медицини та Гурівщинська медична амбулаторія.

За словами Кулеби, відновлення роботи медичних закладів на деокупованих територіях є пріоритетним, проте це необхідно робити спільними зусиллями влади та бізнесу. Тому 30 травня було підписано Меморандум щодо співпраці з відбудови Макарівського центру первинної медико-санітарної допомоги.

Олексій Кулеба зауважує:

Дякую Міністерству охорони здоров`я та Міністру Віктору Ляшку, "Благодійному фонду "Київська Школа Економіки" та його Директорці Світлані Денисенко за сприяння в розвитку медицини Київської області.

На кінець він наголосив, що таке потужне партнерство допоможе не тільки відновити, а й модернізувати постраждалі під час російської збройної агресії медичні заклади Київщини.

Нагадаємо, що у селищі Макарів 21 травня почали роботи з відновлення мосту через річку Здвиж.

Читати "Моя Київщина" у Telegram