#

Макарівську громаду відвідали волонтери Спілки жінок Київщини (ФОТО)

09.05.2022 09:10
Макарівську громаду відвідали волонтери Спілки жінок Київщини (ФОТО)
Фото з місця події

Волонтери Спілки жінок Київщини разом із представником Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Вікторією Пеховою та іншими відвідали з гуманітарною та правозахисною консультативною місією селище Макарів, село Андріівка та Борівка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис адвоката Наталії Ульянової у Facebook.

Волонтери видали гуманітарну допомогу у селі Андріівка. Там вони зустрілися із вчителькою Любов Романівною, передали їй ходунки, ще одній жительці передали милиці. Також волонтери заїхали до матері інваліда із хворобою "Паркенсона" Надії Романівни і передали їй важливі ліки для їі сина, ковдри, постільну білизну, хліб, олію.

У Борівці волонтери відвідали родини переселенців з дітьми із села Калинівка Макарівської ОТГ, які втратили житло, порадували дітлахів іграшками, смаколиками та новим дитячим одягом.

Волонтери звертаються до усіх небайдужих допомогти у відбудові Макарівщини:

Макарівщина дуже потребує нашої допомоги, людям потрібні будівельні матеріали – деревина, скло, монтажна плівка, покрівельні матеріали, побутові речі, все для кухні, ковдри, рушники, постільна білизна. Закликаємо волонтерські організації Киівщини допомагати Макарівщині усім необхідним!

Нагадаємо, що у селі Мотижин Макарівської громади 70-річна жінка успішно наводила артилерію ЗСУ на російську ворожу техніку.









Читати "Моя Київщина" у Facebook