#

Малозабезпечені родини Переяславської громади отримали благодійну допомогу

08.06.2021 10:52
Малозабезпечені родини Переяславської громади отримали благодійну допомогу
Фото з місця події

Півсотні малозабезпечених жителів Переяславської громади отримали продуктові набори від БФ"Карітас-Київ" та БФ "Життєлюб"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Зазначимо, що допомогу передали через відділення організації надання адресної натуральної допомоги Переяславського центру надання соціальних послуг та соціальної інтеграції. Вартість одного набору склала 280 грн.

Також представники фонду відвідали стаціонар геріатричного профілю, де ознайомилися з умовами проживання клієнтів та надали допомогу мийними та дезінфекційними засобами. Адміністрація Центру та БФ "Карітас-Київ" домовилися про подальшу співпрацю та надання соціальних послуг.

БФ "Життєлюб", МБФ "Карітас України" та компанія Нова пошта об'єдналися та запустили національний проєкт допомоги людям старшого віку з уразливих груп населення маленьких міст і сіл України.

Повна назва проєкту "ДоБаДі" – доставка турботи до Ба та Ді по всій Україні. У першу чергу допомога надається самотнім, важкохворим, соціально незахищеним людям старшого віку. Благодійний фонд "Життєлюб" збирає кошти та закуповує продукти, Нова пошта безплатно пакує та доставляє набори до населених пунктів, а "Карітас України" передає їх безпосередньо малозабезпеченим громадянам.

Нагадаємо, що 74-річний Віталій Ткачук взяв участь у "Пробігу під каштанами", що відбувся нещодавно.

Читати "Моя Київщина" у Telegram