#

Мандри лісом: у Кагарлику розшукують трьох зниклих школярів (ФОТО)

07.10.2021 08:20
Мандри лісом: у Кагарлику розшукують трьох зниклих школярів (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 6 жовтня, до поліції Кагарлика надійшло повідомлення від директора школи про те, що троє учнів самовільно залишили учбовий заклад, не повідомивши нікому про можливе місцезнаходження

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Обухівське районне управління поліції" у Facebook.

Поліція Київщини встановлює місцезнаходження трьох неповнолітніх школярів – Польського Дмитра та Штикова Максима 2009 років народження та Мостіпана Дмитра 2008 року народження.

Поліція встановила, що чотири дні тому учні домовлялись про втечу до лісу. З’ясували також, що після втечі зі школи діти зайшли до оселі одного з товаришів, перевдягнулись у брудний одяг, взяли ліхтарики та вирушили у невідомому напрямку.

Наразі поліція Київщини проводить активні розшукові заходи для встановлення місцезнаходження дітей. На розшук неповнолітніх залучено особовий склад Обухівського районного управління поліції, Миронівського відділу, а також Кагарлицького та Богуславського відділень поліції, оперативників карного розшуку, працівників ювенальної превенції, кінологів поліції Київщини.

Також до розшуку залучено понад 40 працівників полку поліції особливого призначення та співробітників управління корпусу оперативно-раптової дії. Крім того, розміщено орієнтування в соціальних мережах, залучено громадськість та мисливців із тепловізорами.

У дописі йдеться:

Шановні громадяни, якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця перебування дітей, просимо повідомити на спецлінію "102" або до Кагарлицького відділення поліції Обухівського РУП.

Нагадаємо, що 5 жовтня працівники відділу кримінальної поліції Обухівського РУП виявили та вилучили у жителя Обухова близько 13 грамів амфетаміну та близько 50 грам канабісу в автомобілі та за місцем проживання правопорушника.




Читати "Моя Київщина" у Facebook