#

Мати п’яного водія хотіла дати хабар білоцерківським патрульним

15.09.2021 17:40
Мати п’яного водія хотіла дати хабар білоцерківським патрульним
Фото з місця події

Учора, 14 вересня, у місті Біла Церква на вулиці Підвальна водій Lanos в’їхав у паркан

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Патрульна поліція Білої Церкви" у Facebook.

Під час спілкування з керманичем легковика інспектори помітили в останнього ознаки алкогольного сп'яніння. Пройти огляд на стан сп'яніння громадянин відмовився. В додачу до цього, чоловік відмовився пред'явити посвідчення водія.

Під час складання адміністративних матеріалів, матір керманича підійшла до патрульного та пропонувала грошові кошти, аби її син уникнув відповідальності. Громадянку попередили про кримінальну відповідальність за свої дії. Проте, жінка закинула грошові кошти до службового авто.

У цей час водій агресивно себе поводив та нецензурно висловлювався, а також погрожував охоронцям порядку. Поліцейські попередили правопорушника, що до нього буде застосована фізична сила.

На місце події викликали слідчих, а на чоловіка патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування ТЗ в стані сп'яніння) КУпАП, ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, ч. 1 ст. 126 (Керування ТЗ особою, яка не пред'явила відповідних документів на право керування таким ТЗ) КУпАП та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.

Нагадаємо, що 6 вересня відбулася презентація концепції реконструкції Торгової площі у Білій Церкві, яка розроблялась на основі двох проєктів переможців конкурсу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook