#

Матір Сенниченка викликали до суду по справі з розкрадання лісу на Бородянщині

10.07.2021 16:40
Матір Сенниченка викликали до суду по справі з розкрадання лісу на Бородянщині
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно, 7 липня, до Бородянського районного суду викликали матір голови Фонду державного майна - Наталію Вікторівну Сенниченко

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Фонд дерибану майна України" у Facebook.

Зазначається, що вона разом із іншими фігурантами викликається до суду по цивільній справі № 939/1907/20 за позовом прокуратури.

Виявляється, правоохоронці намагаються повернути державі незаконно привласнені ділянки ДП СЛП "Київоблагроліс". За даними прокуратури, Сенниченко Наталія Вікторівна разом із Данилюком Володимиром Ігоровичем, Юхименком Ігорем Петровичем, Папченко Алевтиною Іванівною, Фоями Володимиром Миколайовичем і Людмилою Миколаївною, фігурують у даній справі.

Також у дописі підмовляється, що бородянські ліси родини чиновників давно намагаються незаконно привласнити для будівництва там котеджних містечок та заміських палаців. Правоохоронці вже понад десятиліття намагаються повернути до власності держави та лісового фонду численні земельні ділянки на цих територіях.

І, судячи з матеріалів справи, родина Сенниченків давно намагається поживитися за рахунок цієї схеми розкрадання земельної власності та лісу в місцевих:

Так, на матір голови ФДМУ Наталію Вікторівну Сенниченко записані будівельні фірми – ТОВ "АЗІЯ ПАРК ДЕВЕЛОПМЕНТ" та ТОВ "ПАРКРІДЖ ДЕВЕЛОПМЕНТ УКРАЇНА". Через них вона проводить свою господарську діяльність на Бородянщині.

Нагадаємо, що в селі Нова Буда, що у Бородянському районі, живе священик, який перетворив занедбаний будинок на маленький дендропарк.


Читати "Моя Київщина" у Facebook