#

Медалісти Згурівської громади отримали премії (ФОТО)

30.06.2024 12:32
Медалісти Згурівської громади отримали премії (ФОТО)
Фото з місця події

Цьогоріч у освітніх закладах Згурівської громади навчання завершили 69 випускників, із них  - дев'ять медалістів, яких громада нагородила грошовими преміями 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Згурівської громади.

В останньому шкільному вальсі закружляли випускники Згурівської громади. Залишилась позаду безтурботна й весела шкільна пора, а попереду – доросле життя зі своїми радощами й труднощами. 

Цього року заклади освіти Згурівської громади відпустили в доросле самостійне життя, сповнене нових можливостей і вражень, 69 випускників. Цей випуск подарував громаді дев'ять медалістів:

  • ОЗНЗ Згурівська ЗОШ – 3 золоті медалі;
  • Войтівський НВК – 3 золоті медалі;
  • Згурівський ліцей – 1 золота медаль та 1 срібна;
  • ОЗНЗ Новоолександрівський НВК – 1 срібна медаль. 

Амбітні та наполегливі хлопці та дівчата, які, попри складні часи, знайшли в собі сили розвиватися та досягати успіхів у навчанні. Незламні українці, майбутнє громади та країни! 

Аби підтримати та стимулювати до гарних результатів учнівську молодь, медалістам громади виплачені грошові премії – 10 000 грн за золоту медаль та 8 000 грн – за срібну. Голова Згурівської громади Василь Цвик стверджує:

Підтримка молоді в такі складні часи особливо актуальна, адже підростаюче покоління – це основа розбудови нашої держави.

Слід зазначити, що таку фінансову підтримку молоді надають у громаді вже другий рік поспіль. І планують робити це й надалі.

Нагадаємо, що комунальний заклад "Центр культури і мистецтва" Згурівської селищної ради започаткував благодійну акцію у селах громади "Тримаємо мистецький стрій" на підтримку Збройних сил України.

Читати "Моя Київщина" у Telegram