#

Медикам Бучі благодійники передали автомобіль швидкої допомоги

23.05.2022 16:20
Медикам Бучі благодійники передали автомобіль швидкої допомоги
Фото з місця події

Лікарям  Бучанського консультативно-діагностичного центру передали спеціалізований медичний автомобіль Fiat DUCATO 42 MAXI MULTIJET POWER

Як  повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанська міська рада. Офіційна сторінка" у Facebook, це стало можливо в межах співпраці Асоціації українців в Республіці Ірландія, Благодійного фонду "Сучасна Україна" та спеціального медичного проєкту підтримки України - "Medical help Ukraine".

Медичний автомобіль разом із гуманітарною допомогою та медичним обладнанням, керівництву Бучанського медичного закладу передав Президент Благодійного фонду "Сучасна Україна" - Володимир Гавриш.

У дописі наголошується наступне:

Особлива подяка за організацію та передачу цього стратегічно важливого вантажу для бучанських лікарів всім українцям в Ірландії, одному із організаторів проєкту Medical Help Ukraine, ірландському лікарю українського походження Наталії Кононенко, а також кожному водієві, механіку, волонтеру і просто небайдужим активістам, які сприяли транспортуванню автомобіля швидкої допомоги на Київщину.

Нагадаємо, що у лісосмузі між селами Горенка та Мощун мешканець Горенки виявив ледь присипане тіло невідомого чоловіка й викликав поліцію.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: