#

Медиків Броварів нагородили відзнаками за професіоналізм та милосердя (ФОТО)

21.04.2021 14:05
Медиків Броварів нагородили відзнаками за професіоналізм та милосердя (ФОТО)
Фото з місця події

Учора, 20 квітня, медичних працівників Броварського міського центру первинної медико-санітарної допомоги нагородили відзнаками

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Броварська міська рада" у Faсebook, лікарям вручили відзнаки "Орден Святого Пантелеймона" - найвищу громадську відзнаку за професіоналізм та милосердя.

Відзнаку отримали такі медичні працівники: Ігор Кравцов, Наталія Усиченко, Віра Гребенець, Людмила Темченко, Яна Корінь, Анатолій Водолазький та Надія Андріяш.

Нагороди медикам вручив настоятель Храму Покрови Пресвятої Богородиці протоієрей Михаїл Лесюк від імені предстоятеля Православної церкви України Блаженнішого Владики Епіфанія.

Зауважується, що потоієрей Михаїл у своєму слові висловив присутнім медичним працівникам, а у їх особі кожному співробітнику галузі охорони здоров’я Броварської МТГ, вдячність за їхню кропітку роботу та побажав усім витримки та успіхів у боротьбі за життя людей, а головне – міцного здоров’я кожному.

Зважаючи на епідемічну ситуацію церемонія нагородження проводилася з дотриманням відповідних карантинних заходів безпеки.

Нагадаємо, що 18 квітня, не стало Лідії Драпей – керівниці Броварської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста.


Читати "Моя Київщина" у Facebook