#

Мер Білої Церкви прокоментував підозру від антикорупційної прокуратури (ВІДЕО)

25.09.2022 13:20
Мер Білої Церкви прокоментував підозру від антикорупційної прокуратури (ВІДЕО)
Геннадій Дикий

Декілька днів тому антикорупційна прокуратура вручила підозру меру Білої Церкви та двом його спільникам, проте Дикий записав відео, де прокоментував це

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Варто зауважити, що міського голову підозрюють у завданні понад 8,7 млн гривень збитків територіальній громаді. Розслідування НАБУ встановило, що у 2018 році власник недобудови запропонував Дикому придбати її для потреб міста за 24 млн грн.

Зі свого боку Дикий сказав наступне:

Шановні білоцерківці, маю пояснити ті події, які відбулися в приміщенні міської ради. Мені було вручено підозру за справою, яка тягнеться вже 4 роки. Мова йде про купівлю приміщення у 2018 році. Тоді коли по всій країні відкривались і будувалися сучасні класні центри надання адміністративних послуг. Перед нами також постало створення такого центру.

За словами мера Білої Церкви, розглядалося багато пропозиції від будівництва та купівлі приміщень, що вже існують.

Міський голова зауважує:

Тоді було прийнято рішення про купівлю. Сьогодні я не сумніваюсь у справедливості та вірності даного рішення. Адже дана будівля знаходиться в самому центрі міста та була придбана за 24 млн грн. Тобто адміністративна будівля, де ціна за квадратний метр 5000 грн точно набагато дешевше, а ніж будувати.

На кінець Дикий сказав, що даний центр надання адміністративних послуг стане окрасою Білої Церкви, а свою правоту він доведе у судовому порядку.

Читати "Моя Київщина" у Telegram