#

Мер Бучі Федорук виступив на Конгресі у Зеленського (ВІДЕО)

04.06.2021 08:00
Мер Бучі Федорук виступив на Конгресі у Зеленського (ВІДЕО)
Анатолій Федорук

На першому засіданні Палати місцевих влад Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, що відбувся у Хмельницькому виступив міський голова Бучі Анантолій Федорук

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку Бучанського міського голову Анатолія Федорука у фейсбуці.

За словами мера Бучі, створення індустріальних парків нині в пріоритеті у Президента та уряду України, адже глава держави запевнив, що законопроєкт № 4411 про запровадження стимулів для індустріальних парків в Україні буде прийнято найближчим часом.

Федорук повідомив, що зараз Міністерство економіки офіційно зареєструвало 48 проєктів індустріальних парків, серед яких є і технопарк "Мироцьке", розташований у Бучанській громаді. Також міський голова сподівається, що цей технопарк переросте в масштабний проєкт Bucha Techno Garden на площі 3500 гектарів.

Цьому дуже сприяє як його місце розташування поблизу з аеропортом "Антонов", з яким ми маємо дуже добрі стосунки, так і наявна підтримка проєкту з боку обласної влади, Міністерства розвитку громад і територій та включеність у програму "Велике будівництво".

Нагадаємо, що найближчим часом у Бучі розпочнеться облаштування транспортної розв’язки кільцевого типу.


Читати "Моя Київщина" у Telegram