#

Мер Ірпеня пояснив причини будівництва житла для постраждалих на території санаторію

16.05.2022 12:30
Мер Ірпеня пояснив причини будівництва житла для постраждалих на території санаторію
Фото з мережі інтернет

Мер Ірпеня Олександр Маркушин розповів, чому житло для постраждалих від російської окупації вирішили будувати саме на території санаторію "Ластівка"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на ITV.

За словами міського голови, нове житло не можна зводити на місці зруйнованого, оскільки це забере значно більше часу. Маркушин запевняє, що одне лиш знесення пошкоджених будівель забере не менше ніж пів року.

Мер пояснив:

У нас стоїть завдання - до нового року почати заселяти людей. Я щодня спілкуюся з бабусями, жінками, які приходять з дітьми, і плачуть, що їм немає де жити. Я бачив, як люди живуть у напівзруйнованих гаражах! Люди, у нас війна! У нас пів міста зруйновано! І я не дозволю зараз маніпулювати і заважати нам будувати житло для тих людей, хто його втратив!

Маркушин додав, що проєкт нового житлового комплексу нададуть на ознайомлення депутатському корпусу та квартальному комітету мікрорайону.

Нагадаємо, що заступник керівника Офісу Президента, очільник КОВА, куратор гуманітарного штабу та ірпінський міський голова оглянули місце, де в Ірпені планується будівництво нового житлового комплексу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook