#

Мер Українки розповів про зміни у громаді, які сталися після виборів

17.11.2021 17:10
Мер Українки розповів про зміни у громаді, які сталися після виборів
Олександр Туренко

Мер Українки Олександр Туренко розповів журналістам про зміни, які сталися у громаді після виборів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Олександр Туренко розповів, що змінилося все. За його словами, тепер немає просто міста, а наразі є громада, де трансформацій багато, адже їм передали майже всі функції держадміністрацій на місця.

Також він зауважив, що наразі ще йде ціла низка змін в законодавстві, де передають контроль з екології, земельних питань, архітектури, відповідно будуть створені інспекції з розширеними можливостями впливу на ті чи інші речі.

Туренко зазначив, що з чимось вони впорались швидко і оперативно, з чимось повільніше, аніж можна було і хотілося. Очільник зауважив,що натомість складніше в роботі місцевого самоврядування, тому що вона абсолютно інша. Він зауважив, що раніше була окремо районна рада, окремо виконавча адміністрація, а тут все поєднано і є певні складності.

Керівник ОТГ підреслив, що звик до певного темпу роботи і, як на його думку, сьогодні командно вони працюють повільно, а могли би набагато швидше і динаміка розвитку громади могла б бути набагато кращою.

Нагадаємо, що 10 листопада в Українській ОТГ заступниця міського голови Агнеса Олкова-Михницька передала працівникам відділення соціальної допомоги велосипеди.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: