#

Мер Василькова став членом політичної партії "За Майбутнє"

11.08.2020 12:30
Мер Василькова став членом політичної партії "За Майбутнє"
Володимир Сабадаш

Міський голова Василькова Володимир Сабадаш у соціальних мережах повідомив, що став частиною команди політичної партії "За Майбутнє"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на допис Володимира Сабадаша у Faсebook.

У повідомлені він розповідає, що першою причиною його такого рішення стало те, що ідеологія даної партії є україноцентризм, а це своєю чергою значає, що Україна, як суверенна і самодостатня країна, повинна вийти з-під впливу інших держав. Другою причиною, за його словами, стала кадрова політика.

Очевидно, що кадрова політика, заснована на принципі "нові обличчя" є провальною. Країною повинні керувати ефективні управлінці, які продемонстрували свою компетентність на практиці і досягли конкретних результатів. До команди "За Майбутнє" вже долучилися ряд таких управлінців, які не словами і політичними гаслами, а реальними справами довели свій високий професіоналізм, - пише Сабадаш.

На кінець мер Василькова говорить, що це не черговий політичний проєкт, а спільнота професіоналів з державницькою позицією, які об’єднані єдиною метою.

Нагадаємо, що 8 серпня ексголова Васильківської районної державної адміністрації Київської області Владислав Одинець віддав шану чемпіону з боротьби Івану Піддубному.

Читати "Моя Київщина" у Facebook