#

Мешканці Боярки скаржилися, що аптека їх обманює, – соцмережі (ФОТО)

09.04.2021 18:45
Мешканці Боярки скаржилися, що аптека їх обманює, – соцмережі (ФОТО)
Фото з мережі інтернет

Жителі міста Боярка поскаржилися на "Аптеку низьких цін", бо нібито там завищують ціни на ліки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Правда Боярської громади" у Facebook.

Житель Боярки Олександр Косяченко в місцевій групі в соціальній мережі Facebook розповів, що його двічі обманули при купівлі ліків у "Аптеці низьких цін".

Сьогодні зайшов в Аптеку низьких цін на площі в Боярці. Голова болить, погано себе почуваю. Дав перелік ліків, довго не сперечався, не рахував – оплатив. Приїхав додому і дивлюся, а мені два рази "Лінекс" продали.

Окрім цього, за його словами, у тій же мережі аптек тиждень тому йому продали інші таблетки за завищеною ціною. Олександр написав, що купував ліки для своєї дитини у селі Тарасівка.

Звернувся в Аптеку: сказали, там дві пластинки –  одна по старій ціні, інша –  по новій. Я спочатку подумав: ну добре. Але потім зайшов в інтернет, подивився, а мені знову два рази пробили.

Автор допису просить бути обачними всіх, хто купує ліки в мережі аптек "Аптека низьких цін", бо, за його словами, там працюють шахраї.

Нагадаємо, що на маршруті Боярка-Забір’я п’яний чоловік зайшов до маршрутки та розбив у ній скло, коли водій відмовився везти його безкоштовно.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: