#

Мешканці Дмитрівської ОТГ отримають набори для поліпшення життя

17.05.2022 12:45
Мешканці Дмитрівської ОТГ отримають набори для поліпшення життя
Фото з місця події

У неділю, 15 травня, голова Дмитрівської ОТГ Тарас Дідич провів важливу зустріч, яка поможе жителям, що постраждали під час війни

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Дмитрівська сільська рада" у Facebook.

Тарас Дідич зустрівся зі засновником міжнародної організації "Relief Aid" (Нова Зеландія) Майком Сірайтом та представниками організації-партнера "Shelter Box" та Благодійного Фонду "Green Chernobyl", які беруть участь у в проєкті первинного відновлення домогосподарств та поліпшення умов проживання в умовах війни. Під час зустрічі досягнуто угоду про партнерство.

Мешканці Дмитрівської територіальної громади, чиї будинки постраждали внаслідок обстрілів та ударів з повітря, тепер мають змогу отримати спеціальні набори "Шелтер Кіт" для первинного відновлення домогосподарств та поліпшення умов проживання в умовах війни.

Дмитрівська сільська рада має перелік зруйнованих та пошкоджених приватних будівель на території громади з контактними даними власників. Тому візьме безпосередню участь в ефективному та оперативному розподіленні допомоги після її отримання. Прохання звертатися в Дмитрівську сільську раду для складання заявок – писати на електронну пошту: [email protected]

Однак, кожен має змогу заповнити спеціальну анкету та напряму контактувати з представниками благодійних організацій: https://bit.ly/3wr7NMm.

Пропонується декілька видів наборів.

Для пошкоджених домівок:

  • 2 брезенти розміром 4х6 м;
  • набір інструментів для його кріплення та інших робіт (мотузка, молоток, пила, лопата, кирка, кусачки, крива голка для щільних тканин, кріплення тощо).

Для виживання у разі відсутності світла, водопостачання:

  • відро з кришкою;
  • ліхтар на сонячній батареї;
  • 2 термоковдри;
  • 2 складні каністри по 10 л.

У разі пошкодження будинку та відсутності світла, водопостачання сім'я отримує обидва набори.

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни на Київщині оселилися понад 265 тисяч внутрішньо переміщених осіб.

Читати "Моя Київщина" у Facebook