#

Мешканці Київщини налагодили канал збуту наркотиків через Telegram (ФОТО)

14.12.2021 10:00
Мешканці Київщини налагодили канал збуту наркотиків через Telegram (ФОТО)
Фото з місця подій

Чотирьох мешканців Київщини підозрюють у розповсюдженні наркотиків через Telegram

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина"  з покликанням на пресслужбу прокуратури Київської області.

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Київської обласної прокуратури повідомлено про підозру чотирьом  особам, серед яких 16-річний хлопець, у незаконному зберіганні та збуті наркотичних засобів (ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, особи налагодили схему збуту наркотичних засобів на території міста Буча та Фастів. Вони розкладали так звані закладки з канабісом та відправляли фото схованок покупцям через Телеграм-канал. Кошти за продаж «товару» отримували на банківські картки.

Під час санкціонованих обшуків вилучено заборонені речовини, банківські картки, мобільні телефони. За місцем мешкання одного з фігурантів кримінального провадження виявлено приміщення, де він вирощував коноплі, зберігав та здійснював підготовку для їх подальшого збуту.

Досудове розслідування здійснюється ГУ Національної поліції в Київській області, оперативний супровід – Управління боротьби з наркозлочинністю в Київській області ДБН Національної поліції України.

Санкція статті від 6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що мешканця Вишгородщини визнано винним у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що привело до смерті.




Читати "Моя Київщина" у Telegram