#

Мешканці Пристоличної ОТГ невдовзі зможуть отримувати більше медичних послуг

13.01.2022 19:40
Мешканці Пристоличної ОТГ невдовзі зможуть отримувати більше медичних послуг
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що у планах КНП "Пристоличний медичний центр" є розширення переліку медичних послуг для мешканців громади

Як  повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Пристоличної ОТГ, розглядається можливість залучення з Києва вузькопрофільних спеціалістів: кардіолога, невролога, ендокринолога, акушер-гінеколога. Фахівці орендуватимуть приміщення і надаватимуть платні послуги.

Це розповіла директорка КНП Анастасія Покозацька, яка сказала, шо також планується відкриття стоматологічного відділення у приміщенні медичної амбулаторії ЗПСМ у селі Щасливе:

У приміщенні Щасливської МА ЗПСМ є три палати денного стаціонару, де 12 ліжко-місць. Цього достатньо.  Якщо пацієнт потребує залишитися у медзакладі на певний час після процедури, то він має таку можливість. Цим користуються переважно люди старшого віку, з хронічними захворюваннями.

Головним досягненням КНП директорка вважає розширення лабораторно-діагностичного відділу:

За рахунок сільського бюджету ми нещодавно придбали біохімічні аналізатори, що дає можливість робити аналізи не лише ті, що передбачені НСЗУ, але й додаткові, платні. Вважаю це суттєвим кроком для покращання надання медичних послуг населенню за місцем проживання.

Також директорка наголосила, що плани КНП великі, тому потрібні кваліфіковані кадри. Наразі вакантні дві посади сімейних лікарів.

Нагадаємо, що 29 грудня у Пристоличній ОТГ Бориспільського району запрацювала поліцейська станція.

Читати "Моя Київщина" у Telegram