#

Мешканці Великодимерської ОТГ отримали гуманітарну допомогу

31.05.2023 14:00
Мешканці Великодимерської ОТГ отримали гуманітарну допомогу
Фото з місця події

Жителі Великої Димерки отримали гуманітарну допомогу від Червоного Хреста України та Фундації "Кока-Кола"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Українська правда.

У Великій Димерці без даху над головою залишилося щонайменше 160 сімей. Їм дали можливість оселитися у місцевому гуртожитку, розрахованому на понад 200 осіб.

Завдяки спільним зусиллям Товариства Червоного Хреста України та Фундації Кока-Кола, жителі отримали постільні набори та потужний генератор для забезпечення безперебійної роботи центру.

Взимку Кока-Кола привезла в Україну 70 000 продуктових наборів для мешканців постраждалих громад та ВПО, а зараз Фундація Кока-Кола посилює заклади, які приймають ВПО – модульні містечка, гуртожитки, лікарні, інтернати, амбулаторії та інші, забезпечуючи їх ковдрами, подушками, постільною білизною та генераторами.
Також електрогенератори поїдуть до громад у різних куточках України. Це зробить громади менш вразливими та більш захищеними, більш стійкими до викликів.

 – повідомив директор з корпоративних зв’язків та сталого розвитку Coca-Cola HBC в Україні, Вірменії та Молдові.

Наразі у межах масштабного проєкту Фундації Кока-Кола та Товариства Червоного Хреста України 54 електрогенератори розподілені між українськими громадами з метою безперебійного забезпечення електроенергією центрів колективного розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Нагадаємо, що Буча отримала гуманітарний вантаж від німецького міста-побратима Бергіш Гладбах.

Читати "Моя Київщина" у Facebook