#

Мешканців аварійного будинку в Іванкові відселять, - нардепка Ольга Василевська-Смаглюк

12.08.2021 16:40
Мешканців аварійного будинку в Іванкові відселять, - нардепка Ольга Василевська-Смаглюк
Фото з мережі Інтернет

Мешканці аварійного будинку в Іванкові будуть відселені, на це буде виділено 2,5 млн грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку Ольги Василевської-Смаглюк у Facebook.

Ольга Василевська-Смаглюк написала, що їй вдалося домогтися виділення 2,5 млн грн на відселення мешканців з житлового будинку по Ватутіна, 37, за кошти обласного бюджету. Разом із коштами місцевого бюджету, а це 300 тис грн, вони будуть спрямовані на придбання нового житла.

Також зазначається, що селищній раді потрібно створити реєстр сімей, наявного житла, і так далі і почати відселяти тих, хто найбільше цього потребує. Наприклад, сімей з малолітніми дітьми. Згодом облрада зможе виділити решту суми.

Мешканці квартир вже багато років поспіль живуть у страху: прокидаються від тріскоту стін, які вздовж та впоперек покриті тріщинами. На голову сипляться уламки стелі, а суміжні сусідські стіни взагалі ледь тримаються аби не завалитись.

Нагадаємо, що 14 липня, ДП "Іванківський лісгосп" у межах проєкту ФАО "Посилення стійкості соснових насаджень спалахам короїдів та відповідного всихання" відвідали міжнародні та вітчизняні експерти з лісового господарства, лісозахисту та лісового моніторингу.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: