#

Мешканців Боярки закликали сортувати сміття під час прибирання кладовищ (ВІДЕО)

21.04.2021 16:17
Мешканців Боярки закликали сортувати сміття під час прибирання кладовищ (ВІДЕО)
Фото з місця події

Директор Боярського комунального підприємства "Міська ритуальна служба" звернувся до жителів громади з проханням екологічного та практичного прибирання цвинтарів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Боярський інформаційний центр" у Facebook.

Це прохання пов’язане з можливим ризиком виникнення стихійних сміттєзвалищ після прибирання цвинтарів.

Усі кладовища обладнані майданчиками із сміттєвими баками, що дозволяє сортувати відходи. Зокрема, органічні відходи, такі як листя та гілля, не потрібно відносити до сміттєвих баків – їх потрібно складати в належному місці, де вони самостійно розкладуться. А от побутове сміття, таке як пластикові вінки, скляні та пластикові банки і пляшки, потрібно викидати тільки в контейнери.

Особисте відповідальне ставлення до навколишнього середовища кожного жителя громади дозволить зекономити значні бюджетні кошти на прибиранні стихійних сміттєзвалищ.

Нагадаємо, що виконком Боярської міської ради вирішив демонтувати всі наявні рекламні засоби на підтримуючих, опорних та інших елементах контактної мережі, на засобах та обладнанні зовнішнього освітлення.


Читати "Моя Київщина" у Telegram