#

Мешканців Бучі запрошують відвідати виставку робіт відомих художників і скульпторів

09.09.2021 15:45
Мешканців Бучі запрошують відвідати виставку робіт відомих художників і скульпторів
Фото з мережі Інтернет

У неділю, 12 вересня, жителі Бучі зможуть безкоштовно відвідати Bucha Art Gallery, де відбуватиметься виставка робіт відомих сучасних художників і скульпторів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бучанська міська рада. Офіційна сторінка" у Facebook.

У дописі розповідається, що проєкт буде представлений неповторним живописом Анатолія і Анни Криволап. Також та будуть скульптури Єгора і Микити Зігур - авторів багаточисельних інсталяцій і арт- об’єктів, монументальних і паркових скульптур, що прикрашають публічний простір Києва, Дніпра, Харкова.

Ще жителі зможуть побучити мортрети і морські пейзажі Едуарда Бельского, а також абстрактні квіткові композиції Юлії Яланжи та Олега Юрова.

Теж у галереї будуть представлені роботи молодих українських авторів - Аліни Косенко, Дмитра Кравця, Олени Лук’янчук та Анни Сушарник.

Нагадаємо, що у ці вихідні Буча святкує 120-ту річницю з дня заснування, тому всіх охочих запрошують на урочистості та великий святковий концерт, який відбудеться в неділю, 12 вересня.

Читати "Моя Київщина" у Facebook