#

Мешканців Козина навчали надавати першу медичну допомогу

02.07.2021 10:10
Мешканців Козина навчали надавати першу медичну допомогу
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно за сприяння відділу освіти, культури, молоді та спорту Козинської селищної ради в Козинському ліцеї пройшли навчання з долікарської допомоги

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням  на сторінку "Козинська селищна рада Обухівського району Київської області" у Facebook.

У рамках реалізації проекту з долікарської допомоги "Вміти, щоб врятувати" тренінг проводив представник Управління молоді та спорту Київської обласної державної адміністрації Руслан Трегуб. Навчання мали змогу відвідати усі бажаючі.

Семінар-тренінг за протоколом BLS (Basic Life Support), до якого входять навички відпрацювання серцево-легеневої реанімації, використання зовнішнього автоматичного дефібрилятора, переведення людини в стабільне бокове положення та надання допомоги при частковій або повній непрохідності дихальних шляхів пройшов у тружній та теплій атмосфері.

За результатами попереднього курсу було відібрано кілька бажаючих, які продовжуватимуть поглиблене навчання з долікарської допомоги аби у майбутньому стати інструкторами та навчати жителів своїх громад.

Також нагадаємо, що у зв'язку з відновленням робіт на ділянці км 5+000- км 19+100 рух для вантажного та легкового транспорту від міста Миронівка у напрямку села Козин закрито до 1 вересня.

На зображенні може бути: 16 людей, люди стоять та у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні


Читати "Моя Київщина" у Telegram