#

Мешканців Рокитнянської ОТГ запрошують долучитися до акції "Святим може бути кожен"

03.12.2021 11:50
Мешканців Рокитнянської ОТГ запрошують долучитися до акції "Святим може бути кожен"
Фото з мережі Інтернет

У Рокитнянській громаді стартувала благодійна акція "Святим може бути кожен", де в межах якої кожен може стати помічником Святого Миколая

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Рокитнянської ОТГ.

У повідомленні розповідається, кожен бажаючий може прикрасити свято дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Для цього потрібно принести до Служби у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради дитячі речі, одяг та взуття, канцелярське приладдя, іграшки, засоби особистої гігієни, солодощі та інші речі, які будуть напередодні свята передані діткам. 

Начальниця служби у справах дітей та сім’ї Людмила Секрет сказала:

Всі чекають подарунка від Миколайчика, всі чекають на диво. А найбільше диво на землі – це любов до ближнього… Свято вже не за горами. Дітям так необхідна наша допомога, турбота і любов! Саме завдяки праці великої кількості людей та добродіїв, у серцях дітей ще довго пануватиме радість та віра в чудеса Святого Миколая. Будьмо сіячами добра щодня і це змінить наш світ. Запрошую до співпраці у допомозі тим, хто так цього потребує!

Збір триватиме до 15 грудня, за адресою:  смт Рокитне, вул. Незалежності, 2 (Служба у справах дітей та сім’ї Рокитнянської селищної ради, четвертий поверх).

Нагадаємо, що наразі у Рокитнянській громаді тривають роботи по підготовці до зимового періоду.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: