#

Мешканця Циблівської ОТГ засудили до 10 років ув'язнення за вбивство

29.07.2021 11:40
Мешканця Циблівської ОТГ засудили до 10 років ув'язнення за вбивство
Фото з мережі інтернет

За вироком суду мешканець села Циблі найближчі 10 років свого життя проведе у місцях позбавлення волі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської обласної прокуратури.

За публічного обвинувачення прокурорів Бориспільської окружної прокуратури Київської області, 23-річного мешканця с.Циблі Бориспільського району визнано винним у скоєнні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України).

Прокурором у суді доведено, що у грудні 2019 року під час сварки зі співмешканкою засудженому зробив зауваження їх спільний  знайомий. Обурений такою поведінкою "захисника", зловмисник взяв розкладний ніж та завдав останньому три удари в область грудної клітини. Від отриманих травм чоловік помер наступного дня у медичному закладі.

У ході судового розгляду обвинувачений свою провину не визнавав та постійно змінював свідчення задля зміни правової кваліфікації.

Водночас за принципової та наполегливої позиції прокуратури, судом ухвалено обвинувальний вирок та чоловіка засуджено до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у селі Студеники Бориспільського району триває капітальний ремонт дитячого садочка "Малятко" у рамах програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: