#

Мешканець Броварів потрапив у серйозну ДТП на Львівщині: загинули мати та дитина (ФОТО)

21.07.2021 19:45
Мешканець Броварів потрапив у серйозну ДТП на Львівщині: загинули мати та дитина (ФОТО)
Фото з місця події

У вівторок, 20 липня, на трасі Київ–Чоп у селі Дубина, що неподалік міста Сколе на Львівщині, сталася смертельна ДТП за участі автомобілів Opel Vectra та Mazda 6, якою керував 34-річний мешканець Броварів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Національної поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці,  водій автомобіля Opel Vectra, 24-річний мешканець району, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Mazda.

Внаслідок травм, отриманих під час  ДТП, пасажирка Mazda загинула на місці події. Ще двоє пасажирів ‒ хлопчик (орієнтовний вік 10 років) та дівчинка (орієнтовний вік 7 років) – з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані. На жаль, незважаючи на зусилля медиків, хлопчик помер у медичному закладі.

Обидва водії  у важкому стані також перебувають у лікарні. Правоохоронці встановлюють обставини події, кількість травмованих та особи усіх учасників ДТП.

Як повідомляє видання "Zaxid.Net", вранці 21-го липня стало відомо, що в автомобілі броварчанина їхала сім’я. Загинули мама з сином. Батько та семирічна донька у важкому стані в реанімації.

Нагадаємо, що 20 липня близько 5-ої години ранку на одній із вулиць міста Бровари патрульні виявили молодика, який мав при собі амфетамін.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: